True Blue Tattoo

Who are we?

True Blue Tattoo is een tattooshop in hartje van Eindhoven, ontstaan uit een jarenlange vriendschap en een grote passie voor tattoos. De grondleggers van de shop zijn Guus Mandigers (Mandigerstattoo) en Bob Geerts (Bobeustattoo). Samen met het team van tattoo-artiesten, gastartiesten en de shopmanager is ons doel om de beste tattoos te zetten in een fijne sfeer. 

Je kunt bij True Blue Tattoo voor alle stijlen terecht, van American Traditional tot Black & Grey Realism. Van een kleine tattoo tot een full sleeve, we nemen elke tattoo even serieus. Bekijk alle artiesten, gastartiesten en hun portfolios om te zien wie en wat het beste bij jouw tattoo-idee past. 

Why True Blue?

De openheid en sfeer van onze shop en onze teamleden zorgen ervoor dat iedereen zich meteen op z'n gemak voelt. Of je nou voor je eerste of je tiende tattoo komt. Wij nemen de tijd voor je om mee te denken, vragen te beantwoorden en natuurlijk om de tattoo te zetten. Je vertrekt bij ons altijd met de juiste informatie en een  kwalitatief super goede tattoo, in alle stijlen.

 

Even langskomen om te kletsen (over je tattoo, het leven of helemaal niks)? Kom vooral langs! Naast een vette shop hebben we ook een lekker tuintje om te genieten van een bakje koffie in het zonnetje. 

 

 

 

 Contact
Willemstraat 41
5611 HC Eindhoven, Nederland
040 - 202 53 62
info@trueblue-tattoo.com

Opening hours

Maandag: gesloten

Dinsdag: 10.00 - 18.30 uur
Woensdag: 10.00 - 18.30 uur

Donderdag: 10.00 - 18.30 uur

Vrijdag: 10.00 - 20.00 uur

Zaterdag: 10.00 - 18.30 uur

Zondag: gesloten