How we work

Voordat je een tattoo laat zetten is het fijn en goed om je te oriënteren. Welke stijl vind je mooi, wil je kleur of juist niet, waar wil je een tattoo en hoe groot moet

'ie zijn? Het fijn om te weten wat je kunt verwachten voordat je de shop binnenstapt. Bij True Blue kun je altijd binnenlopen om meer informatie te krijgen, voordat je daadwerkelijk de afspraak inplant. Op deze pagina vertellen we je graag hoe wij te werk gaan. 

Kennismaken & intake

Je kunt ons bellen, mailen of contact opnemen via social media. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren. Maar het is altijd beter om langs te komen in de shop. Dan drinken we een bakje koffie en nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden. We willen je goed kunnen adviseren en dat doen we liever in persoon. We bespreken jouw ideeën voor een tattoo, zullen voorbeelden laten zien van ons werk en kijken welke artiest het beste bij jouw wensen past. We kijken dan naar de plaatsing en de grootte, waarna we een afspraak inplannen. 

Ontwerpen, tekenen & plakken

Het is D-day. Je komt bij ons voor je tattoo. Samen met de tattoo artiest ga je even zitten om te kijken wat je precies wilt. Je vertelt je ideeën, plaatsing en grootte. Als jullie allebei het idee hebben dat jullie op een lijn zitten, gaat de artiest aan de slag met het ontwerpen van jouw tattoo. Ondertussen kun jij rustig een bakje koffie drinken in de shop. Zodra de artiest klaar is, bespreekt hij zijn ontwerp met je. Als jullie allebei blij zijn met het ontwerp wordt er een stencil gemaakt van de tattoo. Het stencil wordt op de juiste plek  op de huid geplakt. Je kunt dan zelf kijken of je de plaatsing en de grootte goed vindt. Als je tevreden bent, dan halen we het stencil er op die plek vanaf en blijft er een soort werktekening op je huid achter. Dan kunnen we beginnen met het zetten van de tattoo. 

Het zetten van de tattoo

Voordat we de tattoo zetten is het belangrijk dat je goed hebt gegeten, uitgerust bent en geen alcohol hebt gedronken. We nemen de tijd om je tattoo te zetten. Dat is een proces en is bij iedere artiest en persoon anders. Soms wordt een tattoo in verschillende fases gezet, afhankelijk van de grootte en details. Wij gaan voor het allerbeste eindresultaat waar je voor de rest van je leven blij mee kunt zijn, dus wij nemen de tijd die ervoor nodig is. 

Nazorg

Je tattoo staat erop en je kunt er van gaan genieten. Wij maken de tattoo schoon, zullen een aantal foto's maken voor ons portfolio en pakken 'm in met folie. Je laat het folie nog 3 tot 5 uur zitten. Je tattoo is dan een wond. Het is belangrijk voor de genezing dat je jezelf en je tattoo goed verzorgt. Alleen zo krijg je een kwalitatief goede tattoo waar je de rest van je leven van kunt genieten. Bekijk onder  AFTERCARE hoe je het beste je tattoo kunt verzorgen. 

 

Mocht je na het zetten vragen over je tattoo of de verzorging ervan hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen of langskomen. 

Contact
Willemstraat 41
5611 HC Eindhoven, Nederland
040 - 202 53 62
info@trueblue-tattoo.com

Opening hours

Maandag: gesloten

Dinsdag: 10.00 - 18.30 uur
Woensdag: 10.00 - 18.30 uur

Donderdag: 10.00 - 18.30 uur

Vrijdag: 10.00 - 20.00 uur

Zaterdag: 10.00 - 18.30 uur

Zondag: gesloten